Oameni din Drumul Taberei. Ilie Micolov, avertizat de medicul său: „Mi-a zis că dacă nu mă astâmpăr, mor”

0
15

Modest și discret, artistul ascunde suferința sa în apartamentul în care locuiește în Drumul Taberei, loc unde își duce zilele imobilizat, fiind în imposibilitatea de a merge din cauza afecțiunilor suferite la picioare, la care se adaugă o lungă listă de ale probleme medicale și depresia provocată de pierderea celor mai buni prieteni.

Starea de sănătate a lui Ilie Micolov nu este una tocmai bună. La cei 67 de ani ai săi, are dureri foarte mari de la genunchi în jos, iar doctorul l-a avertizat că dacă nu își schimbă stilul de viață, va muri.

Ilie Micolov recunoaște că nu are grijă de sănătatea sa și a slăbit foarte mult, lucru care a atras îngrijorarea medicului său. „Mă dor piciorele de la genunchi în jos, de la genunchi în sus sunt funcţionabile. Doctorul a zis să nu mai mănânc, să nu mai beau, rău pentru mine. Mi-a zis: femei deloc. Mi-a zis că dacă nu mă astâmpăr, mor. Sunt aşa de slab de nu mă pot ţine pe picioare. Cred că am slăbit 45-48 de kilograme”, a mărturisit Ilie Micolov, la emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars.

micolov-1

mai mult la :

http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ilie-micolov-avertizat-medic-1617977

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns