Oameni si întîmplari din Drumul Taberei. Cât de greu și-a revenit văduva lui Ioan Luchian Mihalea după moartea acestuia. „Am fost scoasă de alții din doliu”

0
112

Văduva regretatului artist Ioan Luchian Mihalea și-a revenit foarte greu după moartea tragică a acestuia. Pe 29 noiembrie, 1993, liniştea unui cartier din Bucureşti, Drumul Taberei, era dată peste cap de o descoperie macabră: Ioan Luchian Mihalea a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din intersecţia Braşov.

Cadavrul lui Oanţă a fost descoperit spre seară de o vecină de palier, alarmată de uşa deschisă a apartamentului şi de urmele de sânge de pe tocul uşii.

Ioan Luchian Mihalea a fost ucis de Ionel Păun şi Nelu Gavrilă, care au intrat în casă artistului ca  să-l jefuiască. Nu credeau că e acasă, iar când le-a ieşit în cale, l-au ucis, după minute bune de bătăi crunte şi tortură. Cei doi au fost prinşi, judecaţi, găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la închisoare pe viaţă, însă au fost eliberați condiționat în 2015.

mai mult la :  https://www.libertatea.ro/monden/cat-de-greu-si-revenit-vaduva-lui-ioan-luchian-mihalea-dupa-moartea-acestuia-fost-scoasa-de-altii-din-doliu-2094241

Lasă un răspuns