O polițistă a fost atacată în zona patinoarului din Drumul Taberei de un necunoscut. Numărul infracțiunilor a crescut după eliberarea pușcăriașilor cu ”legea celor șase zile”

0
73

O polițistă de la Secția 22 din Capitală a trecut, zilele trecute, printr-un moment cumplit. Pe când se întorcea de la serviciu, agenta a fost atacată în plină stradă de un necunoscut care, dintr-o lovitură pe care i-a aplicat-o în moalele capului, a doborât-o la pământ. Acum, agresorul este căutat de polițiștii bucureșteni, care spun că numărul infracțiunilor a crescut rapid, odată cu eliberarea a sute de pușcăriași care au beneficiat de ”legea celor șase zile”.

După ce și-a terminat tura, agenta în vârstă de 25 de ani, de la Secția 22 – Ordine Publică, a plecat spre casă.

Era trecut de ora 23.00, iar străzile erau aproape pustii. La câteva minute după ce a ieșit din secție, în zona patinoarului din Drumul Taberei, tânăra a fost atacă brutal de un individ, care a lovit-o puternic în cap cu un obiect dur. Atât de puternică și de rapidă a fost lovitura încasată încât polițista nu a avut cum să se apere, cu atât mai mult cu cât agresorul a atacat-o din spate. Năucită, tânăra subofițer a căzut ca secerată la pământ, de unde nu a putut decât să vadă, ca prin ceață, cum atacatorul o rupe la fugă și dispare în noapte.

 

https://www.libertatea.ro/stiri/o-politista-fost-atacata-plina-strada-de-un-necunoscut-2025518

Lasă un răspuns