Noi detalii despre iubita secretă a milionarului: ”Buba de la Favorit” (amanta lui Vasile Turcu) a înnebunit Drumul Taberei!

0
404

Sinuciderea lui Vasile Turcu a readus în atenţia publică relaţia adulterină pe care omul de afaceri o avea cu Gabriela Grosu, relaţie acceptată de soţia milionarului din nu se ştie ce motive. Turcu făcuse o adevărată obsesie pentru tânăra de 31 de ani, a cărei poveste fabuloasă vi-o relatăm azi în detaliu. Poreclită ”Buba de la Favorit” (vă explicăm imediat şi motivul), domnişoara Grosu s-a ”detaşat” ca o amantă totalmente atipică.

Cred că l-a iubit pe Turcu, nu doar pentru bani. Nu e femeia care să umble căpiată pe stradă după milioane. E mai independentă financiar, s-a descurcat singurică. Dintotdeauna, a avut oameni cu bani care au plăcut-o, dar nu ceda. Era trofeu greu. Înaltă, peste 1,80 metri, frumoasă foc, siluetă de sirenă, cu rochii extrem de scurte, dar nu vulgare, prin care incita bărbaţii, era vânată de mai toţi; şmecheri care învârteau bani pe la Favorit erau înnebuniţi după ea”, ne-a mărturisit o sursă bine conectată la realitatea din perimetrul Favorit-Drumul Taberei, acolo unde Gabriela s-a ”afirmat” după 18 ani.
Mai întâi, s-a iubit cu un patron de cârciumă din cartier (vom reveni curând cu detalii!), apoi s-a combinat cu un ”nabab” de-al locului. De acolo a căpătat şi porecla: ”Buba de la Favorit”. Pe atunci, locuia într-un bloc de pe Compozitorilor şi era un soi de celebritate zonală. Când s-a ”rupt” de iubiţii din Drumul Taberei şi a început o relaţie (DETALII AICI) cu mult mai cunoscutul Cornel Dinu, o legendă vie a lui Dinamo, Gabriela a părăsit şi blocul din Compozitorilor şi s-a mutat spre centrul Bucureştilor.

mai mult la :  www.cancan.ro

Lasă un răspuns