(n.r. ? Tic-tac, tic-tac ) Parcul Drumul Taberei VA FI ÎNCHIS pe mai multe porţiuni pentru a se reface aleile care s-au stricat

0
20

Parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc amenajat cu fonduri europene la Bucureşti) urmează să fie închis pe mai multe porţiuni pentru a se reface aleile din pietriş care s-au deteriorat. Operaţiunea de înlocuire a materialului de pe alei va scoate însă din bugetul administraţiei locale, pe lângă banii de reparaţii, şi alţi 8 milioane de lei ce trebuie restituiţi Uniunii Europene din cauza lucrării defectuoase. De altfel, RomaniaTV.net atrăgea atenţia încă de acum câteva luni că se crapă asfaltul în Parcul Drumul Taberei, la numai un an de la inaugurare.

Bucureştenii vor avea accesul restricţionat în mai multe zone din parcul Drumul Taberei unde aleile prevăzute cu pietriş mărgăritar stabilizat cu răşină s-au stricat. Decizia autorităţilor locale vine după ce primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că administraţia pe care o conduce este nevoită să plătească opt milioane de lei Uniunii Europene pentru refacerea proiectului.
20160907_114629_83730300

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns