(n.r parcă era 25% parandărăt’ul, cît iese la 44 de meleoane?) Licitaţie pentru întreţinearea celui mai mare parc din Drumul Taberei

0
157

Primăria Sectorului 6 a lansat licitaţia pentru serviciile de întreţinere a parcului Drumul Taberei, contract ce urmează a fi semnat pe o perioadă de patru ani.

Potrivit unui anunţ de licitaţie, contractul acord-cadru pentru serviciile de întreţinere a parcului Drumul Taberei-Sector 6, este estimat la 43,4 milioane lei.

„În principiu câte 4 contracte subsecvente / an (servicii de deszăpezire, întreţinere spaţii verzi, reparaţii alei şi mentenanţă echipamente) şi ori de câte ori va fi necesar în fiecare an după semnarea acordului cadru fără a se limita la tipurile de servicii enumerate mai sus, în urmatorii 4 ani”, conform anunţului de licitaţie.

Serviciile de întreţinere a parcului Drumul Taberei sunt finanţate de la bugetul local al Sectorului 6, pricipalul criteriu de atribuire al licitaţiei fiind preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 aprilie, iar ofertele se deschid în data de12 mai.

sursa : capital.ro/licitatie-pentru-intretinearea-celui-mai-mare-parc-din-sectorul-6.html

Lasă un răspuns