Mutu : „Vreaau sa m-aud la Radiooo !”. În timpul intreviului de la Radio Bucuresti Mutu a primit LIVE pe Facebook o tona de flegme si înjuraturi

0
164

In comunitate cu Mihaela si Razvan. Invitat Gabriel Mutu,primarul sectorului 6.

Victor TudorCel mai dobitoc primar pe care la avut s, 6 vreodată…

Alexandrescu GeorgeImi vine sa ma arunc in fata trenului cand vad atatea mesaje cu probleme iar mister mutu vb dupa ce si a pregatit el ,doohhh

Marilena Hristea niciodata nu au fost strazile asa gaurite chiar va considerati grozav?? nu faceti o pauza din autolaude !!!

Alexandru Zota Strazile din sectorul 6 sunt pline de gropi, unele chiar neasfaltate in 2018. Vezi strada Valea Larga ( s-a depus sesizare de 2 ani) si nimic.

Adrian Calbajos In Sectorul 6 este un haos total ! Este pe ultimul loc la toate capitolele: siguranta – se fumeaza, bea in bloc, in fata, in spate peste tot ! Se parcheaza masini oriunde, oricum: pe scarile blocurilor, se blocheaza stradute de acces ; gradiniile blocurilor sunt pline de caini, pisici, gunoaie, ecvremente de animale, oameni, etc. NU s-a reabilitat termic nici un bloc ; locuri de munca : ZERO BARAT ! Rusine Neo-comunisitlor de la carma !

Cristian Avasiloaie Str. Viscolului, sunt 2 terenuri parasite, pe care se depoziteaza gunoaie. Am facut si reclamatie la primarie, si tot asa a ramas.

Gye Spedition Cum ramane cu str preciziei 14 intrarea spre liceul 7 Petru Poni gropile sunt pana la genunchi si apa la fel

Mihaela NicolaeIl intrebati si despre curatenia din cartier, va rog? nu sunt cosuri de gunoi stradale, nu se face curatenie.. mltumesc. Nu mai ic de gropile de pe toate strazile din tot sectorul.

 

 

Lasă un răspuns