(Mutu vrea sa fie reales, ca nu da din buzunarul lui) Primăria Sectorului 6 dă un miliard de euro pe anveloparea blocurilor

0
379

Primăria Sectorului 6 a lansat miercuri, 27 februarie, o licitaţie pentru reabilitarea termică a blocurilor din sector, cu o valoare estimată totală de 4,5 miliarde de lei (aproape 1 miliard de euro).

Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti va include lucrări de termoizolaţie pereţi exteriori, lucrări termohidroizolare terasă blocuri, lucrări termoizolare subsol, înlocuire tâmplărie existentă cu tâmplărie eficientă energetic, lucrări instalaţii, alte lucrări conexe, potrivit anunţului publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Ţinând cont de programele de reabilitare termică finalizate de autoritatea contractantă şi pentru a asigura o distribuţie relativ egală a lucrărilor de reabilitare dar şi din considerente de eficienţă în organizarea şi execuţia lucrărilor şi implicit a reducerii costurilor cu organizările de şantier şi cu transportul materialelor şi deşeurilor, blocurile selectate de autoritatea contractantă au fost împărţite geografic în patru zone, respectiv în loturi:

Lot 3 Zona : Dr. Taberei EST, care cuprinde blocurile din perimetrul Strada Braşov – Bd. Timişoara – Strada Valea Oltului – Prelungirea Ghencea (1,23 miliarde de lei)

Lot 4 Zona : Dr. Taberei VEST, care cuprinde blocurile din perimetrul Drumul Sării – Bd. Timişoara – Strada Braşov – Bd. Ghencea (1,02 miliarde de lei).

mai mult la : www.economica.net

Lasă un răspuns