Mutu vrea 6000 de metri pătrați. De urmarit ce companie primeste contractul de construire a locuintelor. (para, para , para’ndarat :) )

0
134

Edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, vrea să construiască locuințe pe un teren de 6.000 de metri pătrați situți pe strada Alexandru Ivasiuc nr. 34 A. Terenul care va fi dat catre Gabriel Mutu, sa faca locuinte, era cerut de ambasada Turca. Astfel, Cu ocazia vizitei preşedintelui turc în România în anul 2015, autorităţile române au vrut să-şi arate bunăvoinţa faţă de comunitatea turcă, dar nu s-a reuşit nici de această dată.

După 11 ani de la începutul discuţiilor bilaterale, s-a propus transferarea unei suprafeţe de teren de 5.941 mp din strada Alexandru Ivasiuc 3A, sector 6, în administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte. Doleanţa părţii turce vine ca o compensare a moscheii din Parcul Carol I, care a fost mutată în 1960. Numai că proiectul de hotărâre a fost respins de consililu general, majoritatea voturilor negative fiind date de aleși generali PSD la acea vreme.

m.evz.ro

Lasă un răspuns