(Mutu visa cai verzi pe pereti că cică metroul va fi gata in 2018… iar marmota…) PSD-eii mint de îngheaţa apele : Ministrul Transporturilor spune că lucrările la metroul din Drumul Taberei nu vor mai dura mult. Construcţia trebuia finalizată din 2014

0
25
Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat într-un interviu acordat RFI că finalizarea lucrărilor la metroul din cartierul bucureştean Drumul Taberei „nu va mai dura mult”, deşi în ultimul program de guvernare termenul avansat este anul 2020.

În iulie 2017, Metrorex a finalizat săpăturile la tunelul Magistralei 5 din Drumul Taberei, anunţând că, în a doua parte a anului 2018, metrourile vor fi puse în circulaţie pe traseul Râul Doamnei – Eroilor. Potrivit ultimei variante a programului de guvernare, lucrările va “Linia de metrou Magistrala 5 – Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv Valea Ialomiţei – Proiect fazat (413, 69 mil.euro)” sunt estimate a fi finalizate în 2020. Ministrul Lucian Şova le-a transmis însă bucureştenilor că lucrările nu vor mai dura mult.
”Am luat la cunoştinţă de o serie de condiţionalităţi pe perioada cât m-am pregătit pentru preluarea mandatului. Există o problemă legată de achiziţionarea sistemului de siguranţă. Încă înainte de a fi ministru, cei cu care am vorbit de la companie mi-au prezentat lucrurile de o anumită manieră. Nu pot să spun că m-au convins 100%. Trebuie să evaluez şi deocamdată bucureştenilor le spun că îi rog ca cel puţin încă două luni de zile să aibă încredere în capacitatea mea de a evalua şi de a organiza”, a declarat Şova, în interviul acordat RFI. Lucrările la Magistrala 5 au început în 2011, primul termen de finalizare a lucrărilor fiind 2014. Termenul a fost amânat de mai multe ori, în luna noiembrie 2016 autorităţile susţinând că lucrările vor fi terminate la finalul anului 2017.
Lucrările la Magistrala 5 au început în 2011, primul termen de finalizare a lucrărilor fiind 2014. Termenul a fost amânat de mai multe ori, în luna noiembrie 2016 autorităţile susţinând că lucrările vor fi terminate la finalul anului 2017.

Citeste mai mult: adev.ro/p3f4kz

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns