Mutu își ia niște ‘uie de la cetatenii din Drumul Taberei. Andreea Nedelea din Drumul Taberei „Statia Favorit, astazi, 21.11.2018, ora 15:35. Va place, bai, aștia din primarie? Așa plecam noi spre munca, sa va platim voua salariile, fmm de jeguri !!!”

0
283
Dorina Stefan ? La fel e B-dul TIMISOARA in fata la PROFI
Liliana Modrogan ? Gsbriel Mutu ne-ai înșelat așteptările.

Dan Tabacaru ? crezi ca se numeste Mutu degeaba?

Claudia Cristina Oproiu Liliana Modrogan? Ati avut așteptări? Tot cartierul e murdar și plin de gropi.

Mihai Stoenescu ? Mai au bani de cheltuit si nu stiu pe ce

Alexandru Gabriel Burghiu ? mai votati prostii psd-ului si o sa fie in s6 ca la tara. degeaba va plangeti pe fb, ca nu o sa primiti ceva. dati un mail la primarie la s6, la radet, la primaria proastei. atunci cand or sa aiba vreo 5-6000 de cereri de raspuns in cateva zile o sa vada ca nu e de gluma. asa, ei stiu ca au niste slugi ce ii ridica in slavi pe fb. si pe grupul asta sunt destule slugi.

Andreea Nedelea  ? Statia Favorit, astazi, 21.11.2018, ora 15:35. Va place, bai, astia din primarie? Asa plecam noi spre munca, sa va platim voua salariile, fmm de jeguri!!

Anda Gheorghiu ?  intersecția Favorit, cândva exemplu de arhitectură urbană modernă, a ajuns o calamitate, un spațiu oropsit de soartă, de care își bat joc edilii, cei de la șantierul infinit al așa zisului metrou, cetățenii fără căpătâi; este un spațiu abandonat, strangulat, murdar, jenant…mare păcat…

Lasă un răspuns