Mutu îsi dă singur o bilă alba pentru salubritatea din Drumul Taberei. Numa’ lapte si miere se varsă zilnic în Sectorul 6

0
476

Intreviu la PSNews. Bilanțul lui Gabriel Mutu: bilă albă pentru parcuri și salubritate, bilă neagră pentru blocuri EXCLUSIV.

Primarul a fost invitat să își facă bilanțul după aproape un an și jumătate de administrație locală. Astfel, chiar dacă Mutu s-a dovedit că stă bine în ceea ce privește modernizarea parcurilor, amenajarea locurilor de joacă și a parcărilor, precum și renovarea Centrului de sănătate multifuncțional „Sfântul Nectarie”, PSD-istul a recunoscut că nu a reușit să reabiliteze termic niciun bloc din sector, dând vina pe precedenta administrație (a PNL-istului Rareș Mănescu).

„Noi am început încă din vara anului trecut să amenajăm acele zone pretabile pentru locuri de parcare. Parte din locurile de parcare existente au fost retrasate, regândite. Am câștigat câteva sute de locuri de parcare”, a declarat Gabriel Mutu.

El a precizat că acum sunt circa 37.000 de locuri de parcare marcate și contractate, urmând ca acestora să li se adauge în jur de 20.000 de zone care acum sunt folosite ca locuri de parcare necontractate (pe trotuare, paralel cu șoseaua etc.), încurcând astfel circulația rutieră. Politicianul a precizat că amenajarea tuturor acestor 20.000 de zone va fi posibilă după introducerea unor sensuri unice pe străduțele dintre blocuri.

El a adăugat că a „schimbat strategia de salubrizare”, venind cu o „viziune nouă”.

„Avem peste 400.000 mp de teren revitalizat, care înainte era generator de praf. Acum are gazon, plante perene, arbori plantați”, a declarat edilul, adăugând că Primăria Sectorului 6 a încheiat un protocol cu RATB, prin care a preluat cele două linii de tramvai (bd. Timișoara și str. Virtuții), „unde vom face înierbare – peste 120.000 de metri pătrați de gazon plantat”.

Cât privește parcurile, Gabriel Mutu a afirmat că aproape toate parcurile mari din S6 au fost „complet modernizate” în primele 8 luni de mandat (Crângași, Tudor Vladimirescu, Marin Preda și Păcii), „cu excepția Parcului Drumul Taberei”, unde există „o problemă generată de vechea administrație (speră ca anul viitor să fie rezolvată)”.

(în imagine un grafic cu niste chestii despre care s-a mai vorbit )

mai mult la :   Intreviu la PSNews

Lasă un răspuns