Mondo News îl face vinovat pe Florescu de explozia din Valea Cascadelor. Candidatul independent reactioneaza

0
53

Situl Mondo News a publicat astazi pe situl sau:

UPDATE 13.35: Conform informatiilor obtinute de Mondo News de la un martor ocular, EXPLOZIA si INCENDIUL ulterior, soldate cu 12 RANITI dintre care 8 cu rani GRAVE, au avut loc la gratarul apartinand RESTAURANTULUI CASA FLORESCU,  proprietatea candidatului independent la PRIMARIA SECTORULUI 6, STEFAN FLORESCU, in timpul unei POMENI ELECTORALE !!! GRATARUL apartinand Restaurantului CASA FLORESCU fusese adus la targul de la Valea Cascadelor pentru o sesiune de mici si bere  ad-hoc pusa la cale de STEFAN FLORESCU in semn de multumire pentru electorat… mai mult la :  Mondo News

Reactia candidatului independent la Primaria Sectorului 6 , Stefan Florescu :

Disperarea candidatilor politici, care simt ca pierd alegerile, nu cunoaste margini!

Desi exolozia gratarului cu mici de astazi a avut loc in Targul de la Valea Cascadelor, au decis sa o „mute” un kilometru mai in spate, adica, fix la Casa Florescu!

Tipic si la fel de abject, dupa cum am procedat pe intregul parcurs al campaniei! Eu m-am deplasat imediat in incinta Targului, sa-mi ofer ajutorul, pentru ca mie imi pasa de oameni!

Pe ei nu i-am vazut in zona, dupa cum nu i-a vazut nimeni in Sectorul 6, ani de zile, decat in campania electorala! Erau, cu siguranta, foarte ocupati sa fabrice noi atacuri impotriva mea!

Dezminit cu toata taria aceste aberatii pe care le propaga in spatiul public la adresa mea si condamn aceste practici ilegale si meschine, prin care sunt atacat murdar in ziua votului!

Fata de astfel de personaje si de comportamentul lor lipsit de decenta si fair-play, fac un apel, catre locuitorii Sectorului 6, de a iesi in numar cat mai mare la vot, pentru a-i amenda pe acesti politicieni care, dupa ce ca sunt urmariti penal, nu contenesc in a comite noi infractiuni.

sursa foto :  faimosul fotograf din Sectorul 6  care a fost ranit usor in explozie

Lasă un răspuns