Mobilizare generală pentru capturarea pedofilului din Drumul Taberei. 50 de străzi şi 200 de blocuri, periate, imaginile de pe 25 de camere, duse la expertiză

0
238
O operaţiune de mare anvergură este pusă în practică în acest moment de autorităţi în cazul copiilor agresaţi de un pedofil în Sectorul 6 al Capitalei. Ofiţerii de la Serviciul Omoruri şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au preluat cazul şi au coordonat o amplă acţiune ce cercetare în teren.
Practic, ofiţerii au făcut investigaţii într-un perimetru extins care cuprinde 50 de străzi, dintre care 9 principale şi respectiv 200 de blocuri. În plus, au fost fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate şi duse la expertiză. Asta după ce, în primă fază, s-a încercat exploatarea imaginilor captate de camerele de luat vederi din scara blocului şi din liftul în care bărbatul i-a acostat pe cei doi copii. Poliţiştii au întocmit şi un portret-robot pe l-au distribuit locuitorilor din cartierul Drumul Taberei.

Citeste mai mult: adev.ro/p26tis

Lasă un răspuns