Mironescu, printre ultimii în preferintele cetatenilor din Sectorul 6, lanseaza acuzatii fara precedent la adresa lui Mutu si Bodu ” Au promis contracte pe bani publici Clanului Vasiloi”

0
124

RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6, a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa contracandidatilor sai. Acesta sustine ca GABRIEL MUTU, candidatul PSD, blocheaza un caiet de sarcini pentru concesionarea serviciilor de salubritate, prin consilierii PSD, pentru a acorda ulterior contractul “CLANULUI VASILOI”.

Este vorba despre actionarii de la firma Ilcor Auto, firma care se ocupa cu ridicarea masinilor din SECTORUL 6 in urma unui contract incheiat cu Primaria condusa de Cristian Poteras in acea perioada. RAZVAN MIRONESCU il acuza si pe independentul SEBASTIAN BODU ca face jocurile lui MUTU si ca in spatele candidaturii lui ar sta chiar social democratul.

marele-blat-1

“Actuala firma care preseteaza serviciile de salubrizare in SECTORUL 6 este aproape de faliment, asa ca se impunea schimbarea rapida a acesteia. Recent a fost elaborat un caiet de sarcini in vederea organizarii unei licitatii publice cat mai repede. Asa cum anticipam, ieri, consilierii PSD, la indemnul domnului GABRIEL MUTU, au blocat noul caiet de sarcini care in forma actuala  garanta, in conditii de transparenta, selectia unei firme de salubrizare care sa presteze servicii eficiente, moderne si de calitate in beneficiul cetatenilor din sector, in acord cu directivele europene.

mai mult la :  http://www.mondonews.ro/razvan-mironescu-ii-acuza-pe-mutu-si-bodu-ca-au-promis-contracte-pe-bani-publici-clanului-vasiloi/

Lasă un răspuns