Mironescu, planuri pentru Sectorul 6: Ce se va întâmpla cu Cinema Favorit şi Lacul Morii

2
299

Deputatul PNL Răzvan Mironescu, candidat la Primăria Sectorului 6 vrea să transforme fostul cinematograf Favorit în cel mai mare și modern Centru Cultural European din București. Acesta spune că are deja un plan bine pus la punct și că dacă va câștiga alegerile, în maximum doi ani îl va inaugura împreună cu cetățenii Sectorului 6.

“Centrul Cultural European Favorit va fi structurat în trei mari săli multifuncționale, care vor fi destinate pieselor de teatru, spectacolelor, serilor dansante, serbărilor școlare, expozițiilor sau lansărilor de carte ale cetățenilor Sectorului 6. Vom avea și o blibliotecă, o sală de lectură, dar și o zonă de alimentație publică (bar sau cafenea). De asemenea, vom organiza cursuri tematice de teatru, balet, dans, instrumente muzicale și altele. În același timp, Favorit va rămâne și cinematograf. Vor rula constant filme pentru că vreau să ofer ocazia bucureștenilor să retrăiască sau să experimenteze pentru prima dată bucuria cu care în trecut veneau aici la cinema. Va fi un centru care regulat va fi un generator de surprize pentru cetățenii Sectorului 6 și ne vom bucura împreună de ele. În plus aici vreau să organizez periodic dezbateri cu cetățenii pentru a putea să-i ascult pe toți cei care au ceva de spus. În doi ani vreau să-l inaugurez împreună cu cetățenii Sectorului 6”, a declarat Mironescu.

cinematograf_favorit_1_50848300

mai mult la :  http://www.stiripesurse.ro/mironescu-planuri-pentru-sectorul-6-ce-se-va-intampla-cu-cinema-favorit-si-lacul-morii_994071.html

2 COMENTARII

  1. Dupa ce PNL-istul rares manescu a distrus cartierul Drumul Taberei mai abitir ca talibanii, Al Quaeda si ISIS la un loc, ma intreb cum mai are PNL-ul obrazul sa mai apar prin cartier.

Lasă un răspuns