Metroul din Drumul Taberei: Staţiile unde constructorii au făcut progrese în ultima lună

0
184

Lucrările la structura de rezistenţă a liniei de metrou din Drumul Taberei au avansat de la 81,06% până la 81,65%, în ultima lună. ECONOMICA.NET prezintă ce progrese au înregistrat constructorii la staţiile de pe Magistrala 5

Constructorii tronsonului Eroilor-Râul Doamnei au efectuat în ultima lună lucrări de deviere a reţelelor la o staţie şi lucrări la structura a trei staţii, după cum reiese din graficul privind stadiul lucrărilor detaliat pe fiecare staţie, actualizat la data de 12 septembrie.

Cel mai mare progres de pe Magistrala 5 a fost înregistrat la Eroilor 2, unde lucrările la structura staţiei au avansat de la nivelul de 73% din 16 august, la 77% în această lună.

Lucrările la structura staţiei au mai avansat la Drumul Taberei 34, de la 91% la 92% şi la Constantin Brâncuşi, de la 94% la 95%.

O altă staţie unde au mai fost realizate progrese în ultima lună este Râul Doamnei. Aici s-a lucrat la devierea reţelelor, stadiul lucrărilor urcând uşor, de la 90% până la 91%. Pe de altă parte, Râul Doamnei este staţia cu cel mai mic procent de realizare a săpăturilor, de 21%.

Staţiile aproape finalizate sunt Orizont şi Valea Ialomiţei. Aici mai sunt de efectuat doar lucrări de refacere a suprafeţelor.

eroilor2_79062600

Lasă un răspuns