Metroul din Drumul Taberei, o telenovela fara sfarsit. Cum au reusit bulgarii sa faca 2 magistrale noi intr-un timp mai scurt

0
132

Pana la sfarsitul lunii, Metrorex promite sa deschida in sfarsit statiile de metrou Straulesti si Laminorului. Linia din Drumul Taberei mai are insa de asteptat pana in vara anului viitor.

Este prima magistrala pe care autoritatile sa chinuiesc sa o construiasca dupa Revolutie, dar nu au reusit in patru ani. Intre timp, vecinii bulgari au fost mult mai harnici si au facut de la zero doua linii de metrou cu zeci de statii.

Statiile de metrou Laminorului si Straulesti erau programate sa fie deschise circulatiei anul trecut. Desi erau suta la suta gata, au stat inchise, devenind adevarat muzee ale neputintei responsabililor de a extinde metroul din Bucuresti.

Metrorex sustine ca s-au facut teste de siguranta, iar la sfarsitul acesti luni statiile vor putea fi inaugurate. Insa metroul din Drumul Taberei mai are de asteptat.

mai mult la : stirileprotv.ro/stiri/financiar/metroul-din-drumul-taberei-o-telenovela-fara-sfarsit-cum-au-reusit-bulgarii-sa-faca-2-magistrale-noi-intr-un-timp-mai-scurt.html

Lasă un răspuns