Metroul din Drumul Taberei: Metrorex scoate la licitaţie un contract de 144 de milioane de lei pentru Magistrala 5

0
328

Metrorex a iniţiat vineri procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială, în valoare de aproape 144 de milioane de lei, pentru sistemul de siguranţă şi automatizare a traficului pe Magistrala 5, Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor, data limită de evaluare a ofertelor fiind 22 mai 2017.

„Metrorex anunţă că a fost iniţiată procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială care are ca obiect „Sistemul de siguranţă şi automatizare a traficului inclusiv echipamentul de siguranţă îmbarcat pe tren şi sistemul de informare dinamică (inclusiv sonorizare) – Magistrala 5. Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Operă), inclusiv Staţia şi Depoul Valea Ialomiţei“, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Valoarea estimată a contractului este de 143,74 milioane de lei fără TVA.

Potrivit anunţului publicat de Metrorex în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 aprilie 2017, ora 12.00, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 aprilie 2017, ora 16.00, iar data-limită de evaluare a ofertelor este 22 mai 2017, ora 18.00.

mai mult la :  www.mediafax.ro

Lasă un răspuns