Metroul din Drumul Taberei întârzie să apară, dar are agenție de publicitate. Contract de aproape 100.000 de euro pentru o firmă cu un singur angajat

0
15

Metroul din Drumul Taberei întârzie, dar are deja o agentie care îi va face publicitate noii magistrale, va face conferințe de presă pentru fiecare stație, pixuri, fluturași și chiar „plăci comemorative”. Pentru aproape 100.000 de euro, agenția trebuie să facă materiale audio-video, PR, conferințe, și un site.

METROU - MAGISTRALA 5

Cine a câștigat? O companie din Suceava, cu un singur angajat, care are în „palmares” lucrări pentru primării din Onești, Iași, Satu Mare și pentru Comuna Baru, din județul Hunedoara. Cum a câștigat?

Paginademedia.ro vă prezintă detaliile contractului, cine este agenția, ce va face exact, care au fost criteriile și cum a fost acceptată oferta câștigătoare.

Metrorex a atribuit in 10 martie 2015 catre Promo Media SRL din Suceava, o firma cu un singur angajat, un contract de peste 90.000 de euro (410.000 lei) fara TVA, pentru servicii de informare si publicitate pentru proiectul Linia de Metrou Magistrala 5, potrivit unui anunt publicat joi, 19 martie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP)

http://www.paginademedia.ro/2015/03/metroul-din-drumul-taberei-intarzie-sa-apara-dar-are-agentie-de-publicitate-contract-de-aproape-100-000-de-euro-pentru-o-firma-cu-un-singur-angajat/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns