Metroul din Drumul Taberei devine obiectiv turistic pentru o zi: MÎINE putem vizita statiile. La Orizont vine si ministrul Transporturilor, Sorin Buse

0
96

Bucurestenii pot vizita duminica aceasta, intre orele 10:00 si 15:00, trei viitoare statii de metrou din Drumul Taberei.

Este vorba despre statiile Orizont, Favorit si Drumul Taberei 34, care vor face parte din Magistrala 5, pe sectiunea Raul Doamnei – Eroilor, a anuntat marti Metrorex.

„Vizitatorii vor primi toate explicatiile de la personalul specializat al constructorului, vor putea vizita statiile, avand acces in zone care, odata finalizate, nu vor mai fi accesibile publicului calator”, a precizat compania care administreaza metroul bucurestean.
metro-bucarest-5

 

Cei interesati vor putea efectua turul statiei Orizont, cu intrarea din intersectia bulevardului Drumul Taberei cu intrarea Drumul Taberei. Durata estimata a turului este de circa 15 minute.

De asemenea, acestia pot vizita statia Favorit, cu accesul in intersectia bulevardul Drumul Taberei cu strada Sibiu, turul avand o durata de aproximativ 20 de minute.

Vizitatorii pot vedea si tunelul de legatura intre statiile Favorit si Drumul Taberei 34, cu intrarea/iesirea prin statia Favorit, intr-o „excursie” de 45 de minute.

La eveniment va participa si ministrul Transporturilor, Sorin Buse, de la ora 12:00, care-si va incepe vizita cu turul statiei Orizont.

Lasă un răspuns