Metroul din Drumul Taberei bate toate recordurile. Încă o amânare VIDEO

0
69

Asociaţiei Pro Infrastructură estimează că magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor ar putea fi gata abia în toamna anului viitor.

„Când se va inaugura linia? Dificil de spus deoarece, în continuare, licitaţia sistemului de siguranţă şi automatizare a circulaţiei nu are un deznodământ. Oficialii Metrorex se pare că doresc să semneze, acum în septembrie, contractul pentru acest sistem cu firma desemnată câştigătoare, chiar dacă bătălia în instanţă nu s-a terminat, compania contestatoare putând face recurs.

Din momentul în care contractul este parafat, trebuie să aşteptăm cel pu’ţn 9 luni de zile operaţionalizarea sistemului de management al traficului, fără de care trenurile de metrou nu pot circula având călători la bord. Testele (fără pasageri) sunt programate a începe în ianuarie. Realist vorbind, estimarea noastră, în acest moment, este că deschiderea va fi undeva în toamna lui 2019, dacă se va semna în următoarele 30-60 de zile contractul amintit mai sus şi dacă se vor accelera lucrările în staţiile întârziate” au punctat oficialii Asociaţiei Pro Infrastructură, pe Facebook.

https://www.capital.ro/metroul-din-drumu-taberei-bate-toate-recordurile.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns