Metroul din Drumul Taberei „a mușcat” din zona Eroilor

0
18

Constructorul care a realizat două mari proiecte în Capitală, Pasajul Basarab și stadionul Arena Națională are probleme. Fiind principalul pion în realizarea magistralei M5 de metrou Drumul Taberei-Pantelimon, Astaldi a reușit performanța să dea peste cap întreg traficul de la Eroilor. După ce un puț a fost avariat în subteran, asfaltul din zonă s-a prăbușit

Surparea de teren de la Eroilor aruncă în aer întreaga circulație din cartierul Cotroceni. După ce sâmbătă asfaltul s-a prăbușit, iar întreg perimetrul a fost baricadat, 14 persoane fiind evacuate de urgență din propriile locuințe deoarece exista riscul prăbușirii carosabilului, de astăzi va începe adevăratul dezastru.

02-metrou-rzv-465x390

Pentru cel puțin 30 de zile întreg traficul rutier va fi deviat, cei mai afectați fiind cetățenii care locuiesc în cartierele Militari și Drumul Taberei. „În acest moment nu există niciun risc de prăbușire. Zona este monitorizată atent. Constructorul va plăti pentru pagubele ce provin din acest incident”, a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei. Noul director interimar general al Metrorex, Marin Aldea, a explicat că asfaltul a fost distrus după ce un puț a fost avariat și apa a pătruns în stația Eroilor 2.

http://www.evz.ro/metroul-din-drumul-taberei-a-muscat-din-zona-eroilor.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns