Metroul de Drumul Taberei va merge cu rable de 30 de ani, ce trebuiau casate

0
73

Metrorex: Au defectiuni, dar sunt sigure. In disperare de cauza, pentru ca DNA a blocat achiziitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5, Metrorex trebuie sa aduca din depouri trenuri vechi de decenii cu care sa trasnporte calatorii dinspre si inspre Drumul Taberei, de la anul.

143x_p1060390_387_97997100

Trenurile care vor circula pe Metroul de Drumul Taberei, ce va fi finalizat in a doua parte a anului viitor, vor fi niste vechituri. Din moment ce procedura de achizitie a 51 de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5 este blocata de procurorii DNA, existand suspiciuni de coruptie pe procedura de atribuire, Metrorex trebuie sa gaseasca o alta solutie pentru materialul rulant. Nu se poate face o alta licitatie, astfel incat se lucreaza cu posibilitatile actuale.

„Trenurile de metrou care vor circula pe Magistrala 5 vor fi din parcul de inventar al Metrorex. In functie de traficul de calatori, pentru asigurarea capacitatii de transport pe Magistrala 5, tronsonul I, vor fi minimum 8 trenuri si maximum 13 trenuri”, spun reprezentantii Regiei pentru Economica.net.

Lasă un răspuns