Metroul de Drumul Taberei: cum răspunde Siemens la acuzaţiile că întârzie intenţionat licitaţia pentru automatizarea traficului

0
168

Metroul de Drumul Taberei: cum raspunde Siemens la acuzatiile ca intarzie intentionat licitatia pentru automatizarea traficului. Metroul de Drumul Taberei ar putea suferi o noua amanare, din cauza luptei dintre doi giganti internationali pentru furnizarea sistemului de siguranta si automatizare a traficului.

Dupa ce a fost eliminata din cursa, Siemens a ales sa depuna plangere la Tribunalul Bucuresti, si nu la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, unde cererea sa ar fi fost solutionata pana acum.

„Consiliul solutioneaza pe fond contestatia in termen de 20 de zile de la data primirii dosarului achizitiei publice, al achizitiei sectoriale sau al concesiunii, respectiv in termen de 10 zile in situatia incidentei unei exceptii care impiedica analiza pe fond a contestatiei”; „in cazuri temeinic justificate, termenul de solutionare a contestatiei poate fi prelungit cu 10 zile, prelungirea fiind comunicata autoritatii contractante”, a explicat Silviu Cristian Popa, presedintele CNSC, potrivit economica.net.

Lasă un răspuns