Mega Image mută 400 de angajaţi din centrul Bucureştiului în birourile din mallul Plaza din Drumul Taberei

0
19

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din Ro­mânia cu peste 470 de unităţi sub mai multe formate, va muta circa 400 de salariaţi din zona Griviţa în cartierul Drumul Taberei, respectiv în cadrul centrului comercial Plaza România.

În total compania are în România circa 9.200 de salariaţi, din care doar 400 vor face obiectul acestei mutări, restul fiind angajaţi în magazine sau în depozite. Această situaţie nu este însă specifică doar Mega Image, ci tuturor jucătorilor din comerţul alimentar.

310-img-ny-1

Mutarea birourilor Mega Image vine în contextul în care mallul Plaza Ro­­mânia a fost reamenajat pentru a cu­prinde şi o zonă de birouri. Circa 10.500 de metri pătraţi din suprafaţa mallului Plaza din Capitală, controlat de gru­pul Anchor, au fost transformaţi în spaţii pentru bi­rouri, iar Mega Imaga a în­chi­­riat o treime din total, res­pec­tiv 3.360 de metri pă­traţi. Ne­ce­­sita­tea unui spaţiu mai încăpător pentru se­diul central al Mega Image vine ca re­zultat al dezvoltării activităţii com­paniei din ul­timul an, spun repre­zen­tanţii com­pa­niei.

mai mult la :  http://www.zf.ro/companii/mega-image-muta-400-de-angajati-din-centrul-bucurestiului-in-birourile-din-mallul-plaza-15083703

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns