Mega Image a inaugurat în Bucureşti cel de-al doilea magazin Gusturi româneşti

0
301

Mega Image a inaugurat un nou magazin Gusturi româneşti, situat pe bulevardul Drumul Taberei, în sectorul 6 din Bucureşti, potrivit unui comunicat al lanţului de supermarketuri din România.

‘La cinci luni de la deschiderea primului magazin Gusturi româneşti, suntem bucuroşi să anunţăm că vom continua demersurile strategice de dezvoltare pe segmentul produselor tradiţionale sub marca Gusturi româneşti. Prin deschiderea celui de-al doilea magazin dedicat ne consolidăm angajamentul şi mai facem un pas în a le oferi consumatorilor gusturile tradiţionale şi autentice’, arată Vasileios Stavrou, director general Mega Image, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPPRES.

gusturi_romanesti_mega_image_07488900

Noul magazin Gusturi româneşti s-a deschis pe spaţiul fostului magazin Angst preluat în 2014 şi redeschis sub denumirea Mega Image Moghioroş 2 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 134 metri pătraţi.

Magazinul Gusturi româneşti Moghioroş include o selecţie de peste 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum fructe şi legume, lactate şi brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificaţie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi şi artizanat, se precizează în comunicat.

‘Magazinele Gusturi româneşti reprezintă un diferenţiator pe piaţa retail din România. Pentru a aduce în magazin produse cu specific, tradiţionale româneşti, facem eforturi susţinute în a identifica cea mai bună ofertă disponibilă la producătorii locali. De asemenea, în demersul nostru de a păstra gustul autentic românesc căutăm să identificăm produse care să respecte în primul rând calitatea cu care ne-am obişnuit clienţii, respectând sezonalitatea şi oferind suportul nostru celor care doresc să se implice în proiect,’ a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing Mega Image.

Lasă un răspuns