Mda, speram ca si DIICOT si DNA sa fie atenti la faza asta ca e rost de cascaval. Primăria Sector 6 a demarat licitația pentru deszăpezire

0
292

Conducerea primăriei Sector 6, prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană, a demarat licitația pentru servicii de deszăpezire.

Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, contractul acord-cadru se poate încheia cu maxim 3 agenti economici, durata acestuia este de 36 de luni, iar valoarea estimată, fără TVA, este între 1.457.910  şi  15.551.040 lei. „Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 1.395.630 lei fără TVA. Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 310.140 lei fără TVA”, conform anuţului de licitaţie.

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, se organizează licitaţie deschisă, iar principalul criteriu de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 6 octombrie, data limită de evaluare a ofertelor fiind 6 noiembrie.

http://www.capital.ro/primaria-sector-6-a-demarat-licitatia-pentru-deszapezire-1.html

Lasă un răspuns