(Mda, nea Mutu explică de ce se împrumută pe banii noștrii cu 150 de meleoane de lei noi) Gabriel Mutu: Revitalizarea parcurilor și a spațiilor verzi, prioritate a Sectorului 6!

0
246

Un primar cu biroul în parc…

De circa trei săptămâni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, și-a mutat biroul în Parcul Drumul Taberei sau Moghioros, asa cum îl știe încă foarte multă lume. Asta nu pentru a profita de soarele și aerul curat ale acestei primăveri cu aspect de vară, ci pentru a „călca la maxim”, cum îi place să spună, accelerația în ceea ce privește lucrările de reparații din parc. Lucrări care se vor încheia până la sfârșitul lui iulie, anul acesta, așa cum le-a promis cetățenilor, a declarat pentru București FM Gabriel Mutu.

cititi si asta :  Pieptea PNL 6 avea dreptate. Mutu ne îngoapă în datorii pentru panseluţe (oare cît e parandărătu’ la 150.000.000 lei?). Consilierii USR 6 revoltați

De ce sunt necesare aceste reparații capitale?

Parcul nu a fost întreținut…

Din două motive sunt necesare reparațiile capitale la doar trei ani de la refacerea parcului, mai întâi de toate, fiindcă, în 2015, când a fost redeschis publicului după ample și interminabile lucrări de reabilitare, parcul nu a fost recepționat. Din această cauză, el nu a fost dat în întreținere nimănui și, deci, nu se putea face nici măcar curățenie și nu au fost executate lucrări de mentenanță și reparații, până în vara lui 2016, când Gabriel Mutu a preluat fotoliul de primar al Sectorului 6 de la liberalul Rareș Manescu. Garduri rupte, mobilier urban vandalizat, aparate de fitness în aer liber și aparate de joacă pentru copii distruse, chiar și mesele de ping-pong din beton și sistemul de iluminat public au avut de suferit, a spus primarul Sectorului 6.

Lucrări de mântuială…

Un al doilea motiv care face necesare reparațiile capitale este acela al execuției de mântuială, sub standardele din proiect, a unor lucrări și necesitatea unor îmbunătățiri, spune Mutu.
„La capitolul lucrări de mântuială intră, spre exemplu, instalația de irigații pentru peluzele cu gazon ale parcului care a fost prost făcută, cu țevi mai subțiri decât cele prevăzute în proiect. Prin urmare, la venirea iernii, apa rămasă pe țevile de irigații a înghețat, iar instalația a fost distrusă”, explică primarul Sectorului 6.

mai mult la :  bucurestifm.ro

 

 

Lasă un răspuns