Marcela Hristescu : Petitie pentru renovarea parcului din fata scolii gimnaziale nr. 197. Dupa 2 ani de asteptare nu am primit pana astazi un raspuns din partea lui Gabriel Mutu

0
352

In ianuarie 2016 am depus aceasta petitie la ADPDU Sector 6, pentru renovarea parcului din fata scolii gimnaziale nr. 197. Stransesem, de-a lungul mai multor zile, peste 100 de semnaturi de sustinere de la parintii si bunicii copiilor care se joaca acolo dupa scoala in fiecare zi. Toti cei care au semnat isi doreau in primul rand un parc mai sigur pentru copii si acoperirea spatiului de joaca cu tartan pentru a evita accidentele.

Rezultatul petitiei? ADPDU a schimbat cosurile de gunoi si a varsat niste pietris cu care a acoperit temporar gropile.

Doi ani mai tarziu parcul este la fel, dupa cum se vede si in poze. De cate ori ploua sunt balti mizerabile si noroi in dreptul tuturor instalatiilor de joaca, iar cand vine vara copiii se joaca in norii de praf care se ridica peste tot in jur. Teava de gaz a ramas acolo, gardul sta in continuare sa cada.

Cata naivitate sa ne imaginam, eu si ceilalti parinti si bunici, ca o cerere de acest gen, sustinuta de atatia cetateni, va putea fi rezolvata, in mai bine de doi ani, de vreuna dintre autoritatile locale… Anul trecut, vazand ca nu se intampla nimic, i-am trimis un mesaj insotit de imagini chiar primarului sectorului 6, Gabriel Mutu – nu am primit pana astazi nici un raspuns.

Oare pe ce loc o fi, in lista de prioritati a autoritatilor, grija fata de copiii nostri?

Marcela Hristescu
Jerome Copaceanu : Cine este acest Mutu? E cumva primarul de la 6?! Si el stie ca este primar ?!

Silvia Stanescu : Mie mi a plăcut că în campania electorală candidații au trecut prin parc să întâlnească electoratul. Ce-i drept nu ploua, ne am fi distrat puțin cu „muddy puddle”.

Lasă un răspuns