Manescule, Auf Wiedersehen ! Campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Rareș Mănescu, în sectorul 6

0
144

El a precizat că au fost amplasate corturi în șapte puncte de pe raza sectorului 6, unde cetățenii pot veni să semneze.

Este vorba despre intersecția str. Brașov cu 1 Mai, intersecția str. Drumul Taberei cu str. Brașov, intersecția șos. Virtuții cu bd. Constructorilor, intersecția bd. Iuliu Maniu cu șos. Virtuții, bd. Iuliu Maniu — Piața Veteranilor, bd. Iuliu Maniu — Piața Gorjului și Calea Crângași — Piața Crângași.

contract-scandalos-la-primaria-sectorului-6-rares-manescu-lider-pnl-bataie-de-joc-din-bani-publici-270022

„Trebuie să strângem 25% din numărul persoanelor din sector cu drept de vot, respectiv circa 92.000 de semnături. Eu cred că, în maxim o lună jumătate cât am aprobarea, le vom strânge pe toate fără probleme. Oamenii sunt nemulțumiți că (primarul — n.r.) nu s-a ținut de cuvânt și nu a respectat programul din campanie. Mizeria din sector, gropile din asfalt, lipsa locurilor de parcare, parcurile, locurile de joacă lăsate în paragină sunt doar câteva motive de nemulțumire. A promis că reabilitează toate blocurile din sector și nu a reabilitat nici măcar 2%. Mai mult, oamenii nu l-au văzut niciodată în sector, de câte ori l-au căutat a fost absent și de la primărie”, a susținut Ștefan Florescu.

Inițiatorul campaniei a spus că toate semnăturile care vor fi strânse vor fi transmise către Prefectura Capitalei, pentru ca prin ordin de prefect să se facă un referendum local, care să decidă în final demiterea sau nu a edilului.

„Foarte mulți cetățeni din sectorul 6 ni s-au adresat prin intermediul Fundației „Din suflet, pentru suflet”, solicitându-ne să declanșăm o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Mănescu. Sunt convins că va fi demis, pentru că lumea este foarte supărată”, a menționat Florescu.

Lasă un răspuns