Mai multe zone din Drumul Taberei și Militari, fără căldură și apă caldă de două zile. Reacția RADET

0
254

Actualizare 18:00. Adrian Cojocaru, reporter Digi24, a stat de vorbă cu câțiva bucureșteni din Drumul Taberei care sunt afectați de sistarea căldurii și a apei calde. Oamenii au spus că au dat drumul la aragaz și au folosit calorifere electrice pentu a mai încălzi puțin aerul din apartamente. De asemenea, ei se tem că vor fi facturați pentru aceste servicii pe care nu le primesc.

– De trei zile nu avem căldură. Este destul de rece, caloriferele sunt reci, apă caldă nu avem, nu putem să îi controlăm. Ei spun că ne transmit gigacaloria care ar trebui dar nu pot fi controlați. Noaptea trecută fost groaznic. Ne-am încălzit cu aragazul, dar nu am încredere, trebuie să-l păzești să nu se întâmple vreo nenorocire, și un calorifer electric. Altă șansă nu avem, dar căldura o plătim.

– Ne-am încălzit cu pături, pijamale groase, căciuli în cap. Asta e! Fără aragaz, că mie mi-e frică, un pic de calorifer electric și asta e, dar cu multe multe pături. Nu avem centrală, nu avem alte posibilități să ne încălzim. Apa caldă care nu e caldă, e mai mult călie și aștepți foarte mult. Noi o plătim drept apă caldă, căldura la fel, sunt convinsă că o sa fim puși la plată ca și cum am fi avut căldură.

„În acest bloc sunt 108 apartamente, dar răspund de cinci strădute de jur împrejur. Foarte multe reclamații de la proprietari. Am sunat la cele două firme certărețe. Cei de la RADET și cei de la ELCEN au dat vina unii pe alții. Ultima minciunică: au spus că avem o defecțiune de pe data de 2 la Piața Moghioroș. Da, într-adevăr, erau 2-3 salariați care săpau, iar la punct termic, lacătul pus de la ora 7 dimineața”, a spus administratorul blocului în care a fost reporterul Digi24. 

 

De asemenea, un altă telespectoare ne-a semnalat că „noi, cei din cartierul Drumul Taberei am făcut frigul azi noapte (4 dec 2016). Efectiv, ne-au clănțănit dinții de frig. Și asta în condițiile în care am doi copii minori – unul de 2 LUNI și unul de 5 ani”.

„Am sunat la RADET – 0800820002/ 0372757600 si mi s-a spus ca cei de la CET Vest sunt vinovați de această situație. Că nu furnizează agentul termic la temperatura care trebuie”, ne-a mai semnalat Andra, telespectatoarea noastră.

Afară sunt -12 grade, copiii mei tremură de frig în casă, blocul NU ARE RESTANȚE

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Locuitori+Drumul+Taberei+Militari+NU+caldura+apa+calda+RADET

Lasă un răspuns