Magic Live Music Party cu Pepe – startul sezonului estival si de agrement la Strandul Moghioros

0
456

Pepe da startul sezonului estival si de agrement la Strandul Moghioros Magic Summer Waves, vineri 18 mai, cu o prima #superpetrecere la piscina!

MAGIC LIVE MUSIC PARTY
Nu rata marea deschidere a sezonului 2018!
#evaraMea #varaMagica

Incepem festivitatile de lansare a sezonului de vara, in cel mai popular strand al Bucurestiului, de la orele pranzului, cu animatie pentru copii cu echipa Jollero Playground, ateliere de vara, improvizatie, muzica si dans, jocuri si concursuri cu premii.
MC- ul si echipa de animatie anunta
DESCHIDEREA OFICIALA
a sezonului estival de agrement si elibereaza 500 de baloane cu heliu.
DIstractia se incinge cu un DJ set, dansatoare animatoare si vestita #BaiedeSpuma, urmata de o sesiune de jocuri si concursuri cu premii pentru adulti.
Lansam TOMBOLA VERII, abonamentele de sezon, ofertele si produsele surpriza ale verii 2018 la Magic Summer intr-un maraton de #Livemusic & #Livecookingshow.orele 17:00 CONCERT Pepe & Live Band la scena

orele 18:00 Petrecere romaneasca cu taraf muzica populara & de petrecere.

incheiem prima seara cu un senzational #focdeartificii care sa marcheze festivitatile de deschidere.
Petrecerea continua tot weekend-ul cu animatie pentru copii, sesiuni de jocuri si concursuri cu premii, muzica LIVE, DJ, dans si multa animatie:

19 mai Saturday SUMMER MADNESS Party
20 mai Sunday URBAN BEACH Party

Nu rata primul weekend din #MagicSummerParty Series, cu Magic Live Music Party doar la Magic Summer Waves – Strandul Moghioros!

 

https://www.facebook.com/events/2178794168813776/

Lasă un răspuns