Ma leg cu lantul de gardul ministerului Transporturilor la cea mai mica amanare a metroului – Interviu cu Sebastian Bodu, candidat la Primaria Sectorului 6

0
67

Sectorul 6 e abandonat de actualul primar, dar si de contracandidati. De aceea am si ales sectorul 6 in care am si locuit la un moment dat. Daca partidele erau preocupate de soarta alegerilor si-ar fi pus niste candidati pe care lumea sa ii voteze cu draga inima, afirma Sebastian Bodu, candidat independent la functia de primar al Sectorului 6 al Capitalei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Sebastian Bodu si-a atacat dur contracandidatii: „Partidele si-au desemnat cadidati slabi – Mironescu pentru ca e omul de casa al lui Manescu si stie toata lumea, Mutu pentru ca e sters si a fost in PD, asa-zisul independent Florescu e interlop, care a fost vazut negociind in Modrogan cu Vasile Blaga”.

Sebastian Bodu si-a prezentat prioritatile incepand cu rezilierea contractului cu firma de salubrizare Urban, anveloparea blocurilor pe bani europeni si amenajarea de spatii pentru investitii productive.

12985584_1173465309330648_5168863116212183739_n


De ce candidati ca independent la Primaria Sectorului 6?

Am iesit dupa 12-14 ani dintr-un partid, pe fondul unor disensiuni cu copresedintele Vasile Blaga, si avand un capital electoral, o notorietate am decis sa le folosesc intr-un tip de scrutin in care persoana si nu partidul este cea mai vizibila.

Un candidat independent fara un partid in spate poate castiga intr-un tur?

Au mai fost situatii, e adevarat ca nu intr-un tur, dar atunci independentii s-au plasat pe primul lor inca din primul tur. Nu-i mentionez pentru ca nu imi sunt simpatici.

De ce v-ar vota bucurestenii din sectorul 6?

Sectorul 6 e abandonat de actualul primar, dar si de contracandidati. Merg pe strada si vine lumea la mine, mai ales tineri, populatie activa. Imi spun ca se bucura de intrarea mea pentru ca nu aveau pe cine vota. De aceea am ales sectorul 6 in care am si locuit la un moment dat. Pe atunci arata cu mult mai bine.

mai mult la :  http://www.ziare.com/politica/stiri-politice/ma-leg-cu-lantul-de-gardul-ministerului-transporturilor-la-cea-mai-mica-amanare-a-metroului-interviu-cu-sebastian-bodu-candidat-la-primaria-sectorului-6-1417491

Lasă un răspuns