Luni va fi un COSMAR în Drumul Taberei daca gaura de la Eroilor nu este reparata. „The mother of all traffic jams” va izola cartierul nostru

0
57

Reamintim: Traficul rutier în zona intersecției bd. Eroilor – bd. Eroilor Sanitari a fost deviat vineri după-amiază din cauza unei surpări în carosabil, a anunțat Brigada Rutieră.

Jandarmeria a izolat o zonă de circa o sută de metri, la intersecția Bd. Eroilor cu Bd. Eroii Sanitari, în apropierea Facultății de Medicină. Traficul auto, inclusiv transportul în comun este deviat, ceea ce va duce la izolarea cartierului Drumul Taberei, din cauza ambuteiajelor, dacă situația nu este remediată până luni. Chiar dacă se va reuși restabilirea circulației, rămâne o amenințare foarte serioasă pentru siguranța bucureștenilor, avertizează Marius Marinescu.

metrou_groapa_26939300

Două probleme foarte grave au fost neglijate încă din epoca Ceaușescu, atunci când s-a construit Metroul. Nici până astăzi nu au fost rezolvate, a declarat Marius Marinescu pentru DCNews. Este nevoie de o evaluare externă, făcută de experți independenți, inclusiv pentru lucrările la noua magistrală de metrou, Drumul Taberei-Eroilor.

– See more at: http://www.dcnews.ro/capitala-sta-pe-o-bomba-de-apa-metroul-arunca-totul-in-aer_492269.html?#sthash.0zBo4MpV.dpuf

Lasă un răspuns