Lume buna , lume buna !!! Circo Italiano Bonaccini în Drumul Taberei

0
608

Va așteptăm să vă purtam timp de 2 ore în lumea minunata și magica a circului! !!! Cu o super productie : Circo italiano Bonaccini & GHENCEA MIHAI PRODUCT din data de 08.Martie.2018 si pana in data de 18.Martie.2018 vă așteptăm in Parcarea Carrefour Market Drumul Taberei ( fostul magazin Billa lângă Mc’donald )

Vă așteptăm la Circo Italiano Bonaccini , la PREMIERĂ celei mai noi producții ale Circului Italiano Bonaccini 2018 !!!! CORTUL CIRCULUI va fi instalat în parcarea Carrefour Market DRUMUL Taberei fostul magazin BILLA, lângă Mc’Donald’s , in perioada 08-18.Martie.2018) .

☆ CORTUL CIRCULUI ITALIANO BONACCINI ESTE ÎNCĂLZIT CU 4 TURBOSUFLANTE CU AER CALD , iar temperatura interioară este de 25°C.

CIRCO ITALIANO BONACCINI A PREGĂTIT PENTRU SEZONUL 2018 UN SPECTACOL FABULOS , UN SPECTACOL DE POVESTE , UN SPECTACOL SENZAȚIONAL, UN SPECTACOL PENTRU TOATE VÂRSTELE !!!!!

ACROBAȚII la înălțime, semi-naltime , la sol , MOMENTE comice oferite de Clown-ul Circului Italiano Bonaccini si este vorba de nimeni altul decât LORENZO OANCEA , DUO FANTAZI ne vor oferi două momente acrobatice de senzație , MOMENTE DE SUSPANS OFERITE DE JURGEN BONACCINI, ARUNCATORUL DE CUTITE SI ROATA MORȚII, două momente de excepție unde este îmbibat perfect profesionalismul si experienta de peste 30 de ani în domeniu , pentru prima dată un moment fabulos oferit de : ANIMALELE DIN MADAGASCAR , ACROBAȚII LA PESTE 10m ÎNĂLȚIME oferite de DIANA , MOMENTE MAGICE oferite de Trio ALVES , JONGLERIE CU DIABLO , MOMENTE ce vă va lăsa impresionați, oferit de Duo Shark , plus Foarte multe momente distractive pentru copii oferite de Lorenzo Oancea ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND CEA MAI MARE PREMIERĂ DIN ROMÂNIA ÎN ACEST MOMENT , UN PROIECT ADUS DIRECT DIN AMERICA NUMAI LA CIRCO ITALIANO BONACCINI , IAR AICI VORBIM DE MASINA TRANSFORMER ( MASINA CARE SE TRANSFORMĂ ÎN ROBOT ) ….. REPET PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA MASINA TRANSFORMER NUMAI LA CIRCO ITALIANO BONACCINI. ACEST MOMENT VĂ VA FI PREZENTAT DE JURGEN BONACCINI .

☆ ÎNCEPUTUL si SFĂRȘITUL NOULUI SPECTACOL , CONCEPUT 100% DE CIRCULUL ITALIANO BONACCINI Vor fi acompaniate de o SOLISTĂ DE MUZICĂ, AȘADAR VOR FI DOUĂ MOMENTE CU MUZICA LIVE ? !!!!!
☆☆☆ FOARTE IMPORTANT ESTE FAPTUL CĂ: CORTUL CIRCULUI ITALIANO BONACCINI ESTE ÎNCĂLZIT 25°C !!!!!
IAR ÎN DATA DE 08.MARTIE.2018 ORELE 18:00 TOATE FEMEILE INTRE 14 ANI ȘI 99 DE ANI VOR AVEA INTRARE GRATUITĂ LA CIRCO ITALIANO BONACCINI ( OFERTĂ VALABILĂ DOAR PE DATA DE 08.MARTIE.2018) .

☆☆☆☆☆ Joi 08.Martie.2018 orele 18:00 , in Parcarea Carrefour Market Drumul Taberei fostul magazin Bila , lângă Mc’donald’s Drumul Taberei)

Urmăriți pagina Facebook: Circo Italiano Bonaccini pentru a beneficia de Super OFERTE !!!!!!

Circo Italiano Bonaccini

București , strada Brasov 23A , Drumul Taberei

 

Lasă un răspuns