Lucrări de deszăpezire în Drumul Taberei

0
276

22 de utilaje sunt în prezent folosite în acţiuni de încărcare şi transportare a zăpezii. Alte 24 de pluguri acţionează pe arterele principale, pentru lărgirea căilor de acces ale autovehiculelor.

10 utilaje împrăştie soluţie antiderapantă pe aleile secundare, pentru a preîntâmpina efectele temperaturilor foarte scăzute.
După ce operaţiunea de realimentare şi reîncărcare cu material antiderapant va fi încheiată, toate celelalte utilaje vor reveni în teren.

Echipele de lucrători ale ADPDU Sector 6 continuă activităţile de deszăpezire, eliberând căile de acces către unităţile şcolare din cartierul Drumul Taberei. În paralel, echipe ale Urban SA intervin în cartierele Militari, Giuleşti şi Crângaşi.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a convocat ieri o ședință operativă cu partenerii primăriei din piețele agroalimentare din sector. La ședință s-au prezentat reprezentanții piețelor Drumul Tabere 1 și 2, Chilia Veche, Veteranilor 1 și 2, Orizont și Crângași.
„La nivelul Sectorului 6, de 72 de ore intervenim continuu pentru a deszăpezi. Așteptăm de la partenerii noștri același nivel de implicare. Îmi doresc ca în comunitatea noastră cu toții să ținem cont de calitatea serviciilor oferite cetățeanului. Primăria cere tuturor partenerilor săi să își asume această calitate și își facă tot ce ține de ei cu corectitudine, deoarece nu vom accepta nici un fel de compromisuri”, a declarat primarul.

mai mult la :  www.romanialibera.ro

Lasă un răspuns