Lu’ Mutu’ i s-a făcut frică. Prea miroase a cătușe. Dă înapoi si paràndărătu și tot. „Veniti și luati-va rozătoarele, că nu vrem la bulău”

0
23

Gabriel Mutu despre închirierea iepurasilor cu 2.500 euro bucata: Am solicitat anularea comenzii și a achiziției.

Primăria Sector 6, prin Administrația Școlilor, va anula comanda privind închirierea iepurasilor cu 2500 de euro și a altor figurine asemănătoare, a declarat primarul Gabriel Mutu. Acesta spune că nu știa despre această achiziție publică, însă contractul nu a fost semnat, așa că firma care a adus iepurașii și celelalte decorațiuni la grădinițe trebuie să vină să-i ridice.

„Am solicitat retragerea ofertei respective cu anularea achiziției. Contractul încă nu a fost semnat. Într-adevăr a fost această cerere de oferta lansată de SEAP și în momentul în care am aflat despre ce este vorba, m-am interesat, că de fapt sunt 6 grădinițe care au solicitat figurine cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Ei puteau să solicite și elicoptere, dar nu înseamnă că trebuia să le luăm. S-a oprit această achiziție. Oricum, iepurașii nu puteau fi livrați decât după ce se semna contractul, să vină să-i ia. Nu stau să urmăresc acest tip de achiziții pentru că nu am cum. Le-am solicitat directorilor să nu mai facă asemenea achiziții”, a declarat Gabriel Mutu pentru HotNews.ro.

mai mult la : Gabriel Mutu despre închirierea iepurasilor cu 2.500 euro bucata: Am solicitat anularea comenzii și a achiziției

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns