LOVITURĂ DE PALAT în Sectorul 6. ”Banul, ochiul dracului”, EXCLUDERI din PMP în Sectorul 6: Cârdășie totală între Mutu si PUNR 6

0
106
Liderul PMP Radu Cristescu vorbește deschis despre ce se întâmplă în PMP. Cu ochii spre marile partide, presa a pierdut tulburările din partidul lui Traian Băsescu.

”Am avut Consiliu Executiv Național. Am stabilit niște strategii, s-au luat și măsuri disciplinare împotriva a doi consilieri locali de la Sectorul 6, care, din prea multă dragoste pentru PSD, au crezut că pot face o mică lovitură de palat acolo și au schimbat niște alegeri ei între ei. E interesantă configurația în Sectorul 6. Avem un viceprimar care a venit de la UNPR și și-a atras consilierii PMP, pentru că banul e ochiul dracului și votau ai noștri cum le cerea viceprimarul. A fost într-adevăr un proces de fuziune prin absorbție PMP – UNPR, dar au mai scăpat și cu sita, cred că era găurită acolo când au scăpat pe viceprimarul de la 6, care este într-o cârdășie totală cu Mutu, acolo e o familie mare. Depinde ce vrea Mutu să voteze consilierii.” a spus Radu Cristescu, la DCNews.

”Cei doi consilieri locali au fost excluși din partid, îi vom înlocui cu alți doi consilieri” a mai spus liderul PMP.

 

https://www.dcnews.ro/mobile/lovitura-de-palat-banul-ochiul-dracului-excluderi-din-pmp-carda-ie-totala_587024.html

Lasă un răspuns