Lovitura crunta pentru Borcea in puscarie! Inspectorii ANAF au descins in sediul firmei din Drumul Taberei si au amendat-o pe Alina!

0
63

Aflata in ultimele luni de sarcina, sotia dinamovistului l-a sunat imediat pe Cristi, sa-i spuna ce-a patit

Bomba pentru Borcea in puscarie! Business-urile sale estivale sunt in pericol, dupa ce sotia afaceristului a fost “vizitata” de inspectorii de la ANAF zilele trecute.
De cand a intrat la inchisoare, Cristi Borcea si-a lasat afacerile pe mainile femeilor. Alina si Mihaela manageriaza in special strand-urile din Capitala, e adevarat sub indrumurea lui, si pana acum au facut-o foarte bine. Insa, odata cu modificarile din sistemul fiscal de anul acesta, situatia s-a schimbat radical si problemele au inceput sa apara.
media_143368471014063700

Borcea nu are liniste in puscarie. Sotia lui, Alina, l-a sunat si i-a spus ca, la strandul din Drumul Taberei, cel de care se ocupa ea, lucrurile nu stau chiar pe roze. Saptamana trecuta,  la fata locului au venit inspectorii de la ANAF si au cautat prin acte, dar si in intregul parc acvatic, ca sa vada daca exista nereguli. Dupa un control de aproape o ora, oamenii legii au avut cateva lucruri de reprosat, in plus, au dat si amenzi. E adevarat, nu foarte mari, insa o amenda este o amenda si trebuie luata in calcul. Mai mult, au facut si niste “recomandari” de care patroana e musai sa tina cont, intrucat, la o noua “vizita”, situatia sa fie remediata total”, au spus prietenii lui Borcea.

Lasă un răspuns