Locatarii din Drumul Taberei, fără căldură și apă caldă timp de trei zile

0
381

Locatarii din 245 de blocuri din cartierul Drumul Taberei vor rămâne, de joi ora 00.00 până sâmbătă ora 06.00, fără apă caldă şi încălzire, întreruperea fiind solicitată de Primăria Capitalei, pentru executarea unor lucrări la Magistrala 5 de metrou, informează RADET într-un comunicat de presă.

calroif

Un cetatean : Stau la Orizont si daca pun pe calorifer o rufă la uscat, se raceste caloriferul ! In fata blocului am de mult niste „Tevi izolate, amenintatoare”. Am si un utilaj tip Woody care nu sta si nici nu se strica: macar o zi-doua ! Pe-aici probele s-au facut: au fost caloriferele caldute, daca nu deschizi geamul !

„R.A.D.E.T. Bucureşti anunţă, miercuri, că va întrerupe temporar furnizarea apei calde şi agentului termic pentru încălzire, în zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, începând cu data de 5 noiembrie, ora 00.00. Întreruperea a fost cerută de Primăria Municipiului Bucureşti pentru executarea unor lucrări finanţate în cadrul proiectului „Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon”.

Vor fi afectaţi locatarii unui număr de 245 de blocuri situate în perimetrul descris de străzile Braşov, Valea Călugărească, Râul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeşului, Aleea Pârva, Valea Ialomiţei. Reprezentanţii constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuţie de maxim 54 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă şi căldură va putea fi reluat, cel mai târziu sâmbătă, 7 noiembrie, ora 06.00.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că RADET va urmări ca reluarea furnizării agentului termic să fie făcută în termenul anunţat de constructor. Clienţii RADET pot solicita gratuit şi din orice reţea, informaţii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă şi căldură prin Dispeceratul de Urgenţă la numărul de telefon – 0800.820.002. De asemenea, bucureştenii pot consulta informaţiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la secţiunea “Opriri furnizare agent termic”, sunt anunţate în timp real opririle în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire”, se arată în comunicatul de presă al RADET.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Locatarii+din+Drumul+Taberei+fara+caldura+si+apa+calda+timp+de+t

Lasă un răspuns