Libertatea : Au azvârlit cu brazii și apoi le-au dat foc. Zeci de bucureșteni s-au întrecut în Parcul Drumul Taberei într-o competiție de tip german pentru un sac cu sare și o lopată

0
16

(n.r. Da, dar stiti ce s-ar fi întîmplat în Germania daca primarul Gabriel Stumm ar fi fost cercetat penal pentru spalare de bani si apartenenta si complicitate la grup infracţional organizat de catre Staatsanwaltschaft ? Ce fel de oameni sa fie cetatenii burgului respectiv ca sa voteze un astfel de individ ? )

Finalul sărbătorilor de iarnă a fost marcat, astăzi, în Parcul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei, într-un mod ceva mai neobișnuit. Prichindei, mămici, tătici sau chiar câțiva bunici mai curajoși s-au înscris în competiția neoficială și s-au întrecut în aruncatul…pomilor de Crăciun. Zeci de oameni au azvârlit cu brazii și apoi le-au dat foc într-un uriaș foc de tabără, în urale și aplauze.

La prânz, când după o lungă repriză de ninsori, ger și viscol, soarele a strălucit din nou pe cer, albia lacului din Parcul Drumul Taberei s-a umplut de sute de bucureșteni. Unii și-au stabilit clar rolul de spectatori ocupându-și strategic locurile pe uriașele movile de zăpadă ce au ținut loc de tribune, iar alții făceau deja primele mișcări de încălzire de dinaintea marelui concurs inspirat, au spus organizatorii, de prin landurile germane. Să nu cumva să se facă de rușine în fața susținătorilor! Adică a copiilor și a nevestelor care-i și vedeau campioni. Fie cu bradul din dotare, fie cu cel oferit de reprezentanții Primăriei Sectorului 6, concurenții s-au împărțit pe două grupe de vârstă  – adulți și prichindei -, și s-su pus pe azvârlit cu pomuleții de Crăciun. Fiecare cum s-a priceput. Fiecare cu stilul său. Dar toți cu gândul la premiul-surpriză pus la bătaie. Un  sac cu sare și o lopată!

mai mult la :  www.libertatea.ro

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns