Liberalul Răzvan Mironescu, la Adevărul Live: Acuzaţiile de blat cu Gabriel Mutu sunt nefondate [ ha, ha :) ! ]. Putem câştiga cinci sectoare şi Primăria Capitalei [ asta, sa i-o zici lu’ mutu :) ]

0
345
Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, a vorbit, la Adevărul Live, despre proiectul său electoral, despre confruntarea cu candidatul PSD Gabriel Mutu, dar şi despre întreaga echipă de candidaţi liberali pentru Bucureşti. Mironescu a declarat că liberalii au şanse să câştige cinci sectoare din şase şi Primăria Generală.

Principalele declaraţii ale lui Răzvan Mironescu.
Despre MARELE BLAT: Adevărul e următorul: cu Gabriel Mutu sunt coleg de Parlament. Nu am o relaţie de prietenie, ci de colegialitate. Fiecare are drumul său politic. Ne-am intersectat în 2012, când am candidat amândoi sub umbrela USL. Acuzaţiile de blat sunt nefondate. Eu am fost surprins de ce nu l-a acuzat nimeni pe Mutu că face blat cu mine. El a fost şi membru PNL, şi membru PDL. Nu văd niciun motiv pentru care faptul că am fi colegi de Parlament ar duce la această idee.
Despre speculaţia că Ştefan Florescu ar fi candidatul PNL la Sectorul 6: A fost o discuţie, dar nu la nivelul de bază al partidului. Problema s-a pus doar în anumite cercuri. De altfel, domnul Predoiu a avut o poziţie tranşantă, a spus că domnul Florescu nu va fi candidatul PNL, şi discuţia s-a încheiat definitiv. Domnul Florescu a bătut la uşa PNL-ului cum a bătut şi la uşa altor partide.
 646x404 2
Despre faptul că Rareş Mănescu e liberal: E un avantaj pentru mine. Avantajul e că Rareş Mănescu a pus la punct lucrurile în Primărie. Situaţia financiară şi mecanismele au fost ajustate în acest mandat. Comunicarea Primăriei a fost în prima perioada a mandatului deficitară. Activitatea primarului şi Primăriei nu au fost suficient comunicate cetăţenilor. De fapt, lucrurile mergeau într-un mod pozitiv. Preiau o Primărie curată. Fără acuzaţii şi suspiciuni de fapte de corupţie.

 
Despre candidatura la Primăria Sectorului 6: La desemnarea mea au contribuit mai mulţi factori. De fapt, a fost un mix din trei factori: votul politic, sondajul făcut de partid şi mai ales posibilitatea de creştere. Colegii mei au avut în vedere experienţa mea din sector. Potenţialul de creştere e unul exploziv, fiind legat de susţinerea partidului, dar şi de activitatea mea din sector.

Citeste mai mult: adev.ro/o4qway

Lasă un răspuns