La Digi24 : Parcul Drumul Taberei, redeschis oficial

0
172

Parcul Drumul Taberei din Capitală a fost redeschis oficial, la doi ani de la începerea lucrărilor de modernizare. Investiţia s-a ridicat la 76 de milioane de lei, dar unii dintre cei care locuiesc în apropiere sunt dezamăgiţi de felul în care arată acum cele 10 hectare de parc. Oamenii spun că este prea mult beton care a luat locul ierbii şi copacilor.

Sute de oameni au venit să vadă cum arată parcul în care nu au avut voie să intre timp de doi ani.

„Sunt foarte tristă că nu sunt locuri de joacă. Am văzut unul în zona cealaltă a parcului şi unul pe centru, dar prea puţin. Pot să spun că am venit într-un parc metalic. Altceva nu am ce să văd aici”, spune o femeie.

„Nu trebuia să facă serele, nu trebuia să facă pasarelele astea. Plus că băncile astea sunt foarte înalte. Aşa ceva e bătaie de joc”, acuză o alta.

Modernizarea nu a inclus şi montarea unor rampe la intrarea în parc pentru persoanele cu handicap şi părinţii cu copii mici. Iar unii s-au plâns că în timpul lucrărilor de modernizare au fost tăiaţi zeci de arbori.

„Soţul a fost colonel şi a plantat cu armata pomi aici. El a murit. Dar să vadă acum… Cât a muncit cu militarii ca să planteze. De ce i-au tăiat?”, întreabă indignată văduva.

Nu toată lumea a fost însă nemulţumită de pasarelă, aleile de piatră, scena de spectacole şi lacul refăcut.

mai mult la :   http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Parcul+Drumul+Taberei+redeschis+oficial

 

Lasă un răspuns