Jurnalul Bucurestiului: Ghetaria de la PSD Drumul Taberei. La sediul din Piata Moghioros caldura este oprita pentru neplata utilitatilor

0
15

Un membru PSD sector 6 , conform semnaturii , sustine ca la sediul de la Piata Drumul Taberei caldura este oprita pentru neplata utilitatilor . Mai mult acesta ne dezvaluie ca numarul maxim actual de platitori ai cotizatiei de membru de partid nu depaseste 300 , fata de cei cca. 8.000 de membrii , cu care dezinformeaza actuala conducere a sectorului forurile superioare ca ar fi numarul real de membrii PSD la sectorul 6 .

De fapt aceasta dezinformare ar sta la baza dificultatilor financiare de la PSD sector 6 si sunt rezultatul dorintei disperate a senatorului Mutu , actualul presedinte al organizatiei de sector , de a fi nominalizat , din partea partidului , pentru a fi candidat la primaria sectorului 6 .

Ce legatura exista intre numarul declarat de membrii si problemele financiare , ne lamureste in continuare cititorul nostru . Acesta sustine ca functie de numarul de membrii de partid trebuie virata o suma catre organele centrale ale partidului .

12342757_506062586233418_4360241023799365324_n

Din cauza umflarii exagerate a numarului de membrii , obligatiile financiare catre conducerea nationala , depasesc cotizatiile si donatiile curente . Pentru a-si realiza visul de a deveni primar dl. Mutu , cotat totusi ca multimilionar in euro , prefera sa tina membrii de partid in frig , decat sa doneze suma necesara sau sa declare adevaratul numar de membrii de partid . Mai mult , ne este semnalat ca presedintii si membrii de conducere ai organizatiilor locale au fost invitati la o masa de socializare la Ring Grand Hotel , in loc sa foloseasca suma respectiva pentru plata datoriilor .

Sesizarea , semnata ”Un membru PSD cu vechime in partid” mai sustine si afirmatii legate de activitatea unor consilieri locali si a modului cum se fac promovarile in aceasta organizatie . In cazul in care , cele publicate din sesizarea primita , nu corespund integral realitatii asteptam punctul de vedere al conducerii PSD sector 6 .

sursa :   http://jurnalulbucurestiului.ro/ghetaria-de-la-psd-sector-6/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns