Jollero Ballroom & Events din Drumul Taberei

0
1042

Cu fast și eleganță, cel mai spectaculos loc de ceremonie este sub lumina candelabrelor, inconjurat de oglinzi in sclipirea cristalelor pe covorul rosu al vietii. Momentele care merită sărbătorite, merită sărbătorite cu stil, iar Jollero Ballroom & Events îți oferă un cadru spectaculos pentru a-ți înrăma povestea!

Alege salonul salonul Jollero GRAND pentru o atmosfera extravaganta!
Dacă evenimentul dumneavoastră se dorește a fi unul de excepție și se adresează unui număr mai mare de participanți, va recomandam sa alegeti Jollero Grand Ballroom. Un salon conceput nu doar pentru a impresiona prin somptuozitate, generozitatea spațiului și frumusețea detaliilor, întreg perimetrul său este menit sa va ofere cadrul unei petreceri de nuntă sau botez impecabile!
Jollero Grand Ballroom vă garantează grandoarea evenimentului sau seratei dumneavoastra:
Capacitate:
270 de locuri banqueting
500 locuri cocktail party/ standing
500 de mp suprafață totală

Alegeti salonul Jollero AMBIANCE pentru o atmosfera exclusivista!

Un cadru mai restrâns și intim nu înseamnă austeritate. Jollero vă pune la dispoziție aceeași tehnologie audio, aceeași servire, același iluminat dramatic în sala noastră de evenimente cu dimensiuni medii, potrivită acelor petreceri care doresc a fi mai exclusiviste, mai restranse.
Dacă doriți să organizați un eveniment privat, o ședință sau un training, o conferință de presă sau un workshop cu un număr mai restrâns de participanți, Jollero Ambiance Ballroom este locația ideală, beneficiind de dotare și asistență tehnică la standarde ridicate. Acest spațiu cu lumina naturală și acces la terasă va oferă o ambianță caldă și un mediu propice evenimentului dumneavoastră.
Capacitate
120 de locuri banqueting
350 standing/ cocktail
280 de mp suprafață totală

Jollero Ballroom & Events

office@jollero.ro

Lasă un răspuns