Joia aceasta, pe 22 februarie, la Primaria 6 are loc ședința de consiliu local prin care se voteaza bugetul 2018. Susțineți Centrul Cultural Favorit !

0
367
Joia aceasta, pe 22 februarie, la Primaria sectorului 6 are loc ședința de consiliu local prin care se voteaza proiectul de buget pe 2018. Reamintim că în proiectul de buget pe 2018 este prinsă și finanțarea începerii lucrărilor la Centrul Cultural Favorit. Sperăm din tot sufletul ca proiectul de buget să fie votat. Prin urmare, am adresat următoarea scrisoare consilierilor locali:

„Doamnelor, domnilor consilieri ai Consiliului Local PS6,
În proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2018, al Primăriei sectorului 6, s-au alocat 5 milioane de lei pentru consolidarea, extinderea și modernizarea fostului cinema Favorit din Drumul Taberei. În proiectul de buget s-au mai alocat și 150.000 lei pentru împrejmuirea de protecţie a clădirii.
La proxima ședință de Consiliu Local, se va supune la vot acest proiect de buget. În numele sutelor de susținători ai Centrului Cultural Favorit, vă rugăm să sprijiniți această inițiativă civică și să votați sumele alocate pentru transformarea fostului cinema Favorit într-un loc dedicat educației și culturii.

Reamintim că Centrul Cultural Favorit este o inițiativă civică care a debutat în urmă cu 8 ani și care are toate șansele să se finalizeze acum, cu ajutorul dumneavoastră. Proiectul Favorit se află pe S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice), într-o fază avansată a procedurii de licitație. Dacă nu vor exista contestații, în 3-4 luni se va alege constructorul Centrului Cultural Favorit. Însă, cu siguranță, lucrările nu vor putea demara în lipsa finanțării din bugetul local.

Sperăm ca, dincolo de interesele de partid, să aibă câștig de cauză dorința de mai bine pentru cetățenii din sectorul 6, pentru bucureșteni. Centrul Cultural va aduce mai aproape de oameni muzica, teatrul, cartea, filmul, va fi un loc de relaxare și de înnobilare spirituală.

Vă mulțumim anticipat pentru susținerea Centrului Cultural Favorit!“

Iniţiativa Favorit

Lasă un răspuns