Iubitul Elenei Udrea şi-a făcut câinele «doctor de copii» în Drumul Taberei

0
219

Dragostea pentru Elena Udrea l-a transformat complet pe Adrian Alexandrov! Frumuşelul, care făcea furori pe podiu­murile internaţionale de modă, a ajuns acum să ajute familiile nevoiaşe şi copilaşii cu probleme grave de sănătate din Drumul Taberei.

Acum, tulceanul este broker imobiliar şi se implică în acţiuni de caritate.
Înainte de Paşte, frumuşelul cu alură de James Bond a fost în vizită la un centru de copii cu nevoi speciale, situat în Drumul Taberei, din Bucureşti. Nu a mers singur, ci însoţit de câinele său, Oscar, şi şi-a petrecut acolo două ore jucându-se cu micuţii diag­nosticaţi cu autism.

”Am aflat de centrul res­pectiv de la un prieten. Sunt ex­trem de sensibil când vine vor­ba despre copii. Am auzit ce probleme au şi am mers acolo cu Oscar, căţelul meu Golden Retriever. Despre ­această rasă de câini se ştie că sunt foarte ataşaţi de cei cu proble­me de vedere, şi nu ­numai. ­Ne-am jucat cu cei mici, ne-am ­bucurat împreună şi am hotărât să repet acest gest. Văzând zâmbetele lor, m-am gândit să fac o campanie prin care posesorii acestei rase să se mobilizeze şi să ia parte la acţiuni de acest gen. Aduc multă satisfacţie sufletească”, ne-a declarat Adrian.

mai mult la :  www.click.ro/news/national/iubitul-elenei-udrea-si-facut-cainele-doctor

Lasă un răspuns