Irina Cristina Popescu‎ : Apelul legat de situația aparatelor de gimnastică din Parcul Moghioroș

0
130

Dragi locuitori ai cartierului Drumul Taberii, vă scriu într-un moment în care simt cu tărie că orice schimbare în sistemul învechit cu care ne-am obișnuit să funcționăm, este posibilă atâta timp cât fiecare membru al comunității își asumă responsabilitate pentru întreg, ca parte integrată.

Drept urmare , apelul meu este legat de situația aparatelor de gimnastică din Parcul Moghioroș. Sunt deteriorate de peste un an și văd aproape zilnic în plimbarile mele cum oamenii vin se uită ar vrea să le utilizeze ,observă că nu funcționează, înjură autoritățile și pleacă. Schimbarea vine prin intermediul colaborării, iar atitudinea cu care noi venim va fi și cea cu care ni se va răspunde.

Personal m-am săturat de sesizările venite cu furie, judecată, arătat cu degetul, prea multă îndârjire și furie pe care continuăm să o hrănim. Cred cu tărie că schimbarea poate veni cu BUNĂVOINȚĂ , COLABORARE, AMABILITATE, FERMITATE, PERSEVERENȚĂ , ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII !

Schimbarea de perspectivă are nevoie să vină odată cu noile generații pentru vitoarele generații. Perpetuarea violenței în limbaj,în atitudine, a furiei, acuzelor, face ca o comunitate să stagneze iar noi vrem ca, copii noștrii să se dezvolte într-un mediu armonios iar asta presupune acțiuni conștiente .

În decursul acestei zile am făcut o sesizare pașnică pe pagina de facebook a Primariei Sector 6 , invit pe toți cei care vor să se implice să facă același lucru, pe deviza :UNDE-S MULȚI PUTEREA CREȘTE !

Atașez postării pozele pe care le-am făcut în locație, haideți să ne demonstrăm că se poate și altfel. Vă mulțumesc pentru timpul investit , FIECARE CONTEAZĂ ENORM PENTRU ÎNTREG. SUNTEȚI MINUNAȚI !

Irina Cristina Popescu în I Love Drumul Taberei

Lasă un răspuns