Întrebari si Raspunsuri. Cu circa 340.000 de locuitori cu drept de vot în Sectorul 6 , Stefan Florescu trebuie sa stringa peste 90.000 (25%) de semnaturi

0
69

( dl. Stefan Florescu a avut amabilitatea sa raspunda întrebarilor noastre. le-am publicat mai jos )

Cîte o fi strîns pina acum ? Si ce se vor intîmpla cu listele celor care au semnat (adrese, cnp-uri), ca au mai fost cazuri de liste refolosite la înfintari de partide ? Vezi PPDD-ul lui Dan Diaconescu. Desigur nu e cazul d-lui Florescu, dar macar o comunicare transparenta cu numarul de semnaturi strînse pîna acum, ar putea sa faca.

Daca se vor strînge semnaturile necesare pîna în acesta toamna, va declansa Florescu referendumul pentru demiterea primarului Manescu ? Sau va face blat cu acesta, tinînd cont ca oricum Manescu nu va mai candida anul viitor ? Pîna la urma PNL-ul va fi la guvernare anul viitor si pentru viitorul primar Florescu ar fi bine sa aiba o usa deschisa în Aviatorilor 86.

Florescu-Manescu

Stefan Florescu declara la începutul lunii iunie ca aproape 23.000 de bucureşteni şi-au dat acordul pentru organizarea unui referendum local privind demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. Astfel, la corturile amplasate de Fundaţia “Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu, s-a strâns deja un sfert din semnăturile necesare.

Stefan Florescu 14 Iulie 2015

  1. Până acum am depășit 30.000 de semnături. Listele respective, conform procedurii legale, vor fi atașate cererii pe care o vom adresa Prefectului Capitalei, în vederea declanșării referendumului local. Tocmai o comunicare transparentă față de numărul de semnături strânse am urmărit, postând pe contul de socializare și declarând în presă în mod frecvent, de câte ori am fost solicitat, despre modul în care decurge această acțiune.

  2. Nu eu sunt cel care poate declanșa referendumul. Eu am fost cel care a inițiat și organizat strângerea de semnături. Declanșarea referendumului depinde de decizia Prefectului Capitalei, pe care noi îl vom îl vom sesiza, la finalul campaniei de strângere de semnături.

  3. Nu sunt conceput structural să fac blat, nu sunt omul compromisului și nu voi fi niciodată. Cred că activitatea mea de până în prezent o demonstrează din plin. Traiectoria mea publică și decizia pe care am luat-o în anul 2012, de a candida independent, neacceptând compromisul care mi-a fost propus, o mezalianță politico – administrativă pe care am declinat-o din start, iată doar câteva dintre argumentele care demontează din start orice teorie în baza căreia eu aş urmări vreun alt interes decât cel al dezvoltării Sectorului 6 sub decizia administrativă a unui Primar competent şi onest.

Stefan Florescu

 

Lasă un răspuns